top of page
  • Mandy

De trendkleuren van 2023 gemixt met vintage

Elk jaar kiezen experts van de verfgiganten Histor, Flexa en Karwei de trendkleuren van het jaar. Dit jaar zien we natuurlijke, lichte tinten en rijke kleuren. Prachtige kleuren die mooi te combineren zijn met een warm interieur. Wij lichten een aantal vintage items uit die mooi passen bij deze trendkleuren.


Flexa: Wild Wonder

Flexa koos dit jaar voor een warme en opbeurende tint genaamd Wild Wonder. Een levendige kleur die de natuur naar binnen haalt, dat wordt een populaire kleur in 2023 volgens de trendvoorspellers van Flexa.


Deze grijsgroene kleur combineert uitstekend met wit, koper en houtkleuren. Gouden items zouden hier ook fantastisch bij staan. Je creëert dan een volle, luxe look. Hieronder heb ik een paar vintage items uit onze webshop gekozen die mooi bij deze kleur passen.Histor: Vining Ivy

Histor is zeker van de kleur Vining Ivy, een groen/blauwachtige kleur. Een serene en zeer volle kleur. Ik vind het prachtig!


Het is een donkere kleur, dus ik zou zeker gaan voor lichte meubels. Een groot licht vloerkleed, licht hout en een open kast. Op die manier dim de de donkere kleur af met contrasterende items en oogt de ruimte luchtiger.Karwei: Nordic Green

Bij Karwei viel de keuze van de experts op Nordic Green. Opnieuw een frisse groene tint die de natuur naar binnen haalt. Het thema 'natuur' gaat aankomend jaar een grote rol spelen in ons interieur, volgens de trendvoorspellersDe tint past bij zowel warme als koele tinten, combineert uitstekend met rotan en hout - opnieuw de natuur naar binnen - en zandkleurige items.Geïnspireerd? Ik ben heel benieuwd of deze kleuren passen bij jullie interieurwensen voor aankomend jaar!


Groetjes,

Mandy

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page