Over ONS

BARBARA ANDRIESSEN

Mijn naam is Barbara Andriessen. Dit jaar heb ik mijn 52ste verjaardag gevierd, ik ben moeder van twee volwassen dochters en woon in Garderen samen met mijn vriend. Interieur is mijn grote passie. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste vintage interieur producten met de beste kwaliteit. Er zijn zoveel prachtige en kwalitatief hoogstaande items die een tweede leven verdienen. Ik reis hiervoor het hele land door en ga zelfs regelmatig de grens over. In 2017 besloot ik om mijn bijzondere vondsten te delen en opende ik Vintage Lodge. 

Inmiddels heb ik een pop-up store in Houten en ben ik nog steeds bezig om de leukste vintage vondsten te zoeken. Ook houd ik me bezig met het recyclen van kleding. Klanten kunnen hun nog mooie kleding inbrengen en bezorgen ze daarmee een tweede leven. ​Dat is wat ik belangrijk vind: geen spullen die nog hartstikke goed zijn weggooien, maar ze een tweede kans geven. Want een ander is er hartstikke blij mee! 

Heb jij nog tips of wil je mij een vraag stellen? Ik ben bereikbaar via barbara@lefft.nl

MIRANDA VAN DER VELDE

Mijn naam is Miranda van der Velde. Ik ben inmiddels 43 jaar en moeder van twee prachtige dochters. Sinds 2017 ben ik bezig met tweedehands kleding en interieur concepten, met als resultaat nu leuke pop-up winkels.

Dit concept klopt helemaal bij mijn idee dat weggooien echt zonde is. En dan heb ik het over écht weggooien. Dat vind ik het mooie aan tweedehands winkels, alles wat nog goed en bruikbaar is, krijgt een tweede leven. We hebben allemaal wel eens een aankoop gedaan waarvan we achteraf denken: Was dat nou nodig? Hoe leuk is het dan om iemand anders daar blij mee te maken!

Heb jij nog tips of wil je mij een vraag stellen? Ik ben bereikbaar via miranda@lefft.nl

Winkels

Klik hier voor de winkeladressen en openingstijden.

Volg ons

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Algemene voorwaarden                 © 2019 Lefft

Logo_Lefft_black.png