top of page

Vintage Trolleys

Een vintage trolley is perfect voor het uitstallen van jouw mooiste accessoires. Dit kast op wielen is een prachtige toevoeging aan jouw interieur, of je nou gaat voor de regancy style of kiest voor een rotan trolley. Voor een unieke vintage trolley zit je hier helemaal goed.

Vintage trolleys en serveerwagens

Een vintage trolley is een bijzettafel op wielen. Een prachtige toevoeging aan jouw interieur, of je nu gaat voor de regency style of kiest voor een rotan trolley. Naast prachtig zijn ze ook erg handig, want een  vintage trolley schuif je overal bij wanneer je extra ruimte nodig hebt. Een vintage trolley kan handig zijn in de keuken, maar zeker ook in de woonkamer. 

 

Verschillende soorten vintage trolleys

Er zijn ontzettend veel verschillende vintage trolleys. Van modern tot stoer en van sierlijk tot strak. Ook de inrichting van de vintage trolley is belangrijk. Maak bijvoorbeeld een barretje van de trolley voor een beetje ‘Gatsby’ of ‘Mad men’ in huis. Of voor op kantoor! 

 

De vintage trolley: een unieke toevoeging aan het interieur

Geef je een etentje voor familie en vrienden? Als de serveerwagen wordt binnengereden weet je dat er iets speciaals staat te gebeuren. Een gevoel van luxe en spanning die je moeiteloos thuis kunt creëren met een trolley als serveerwagen. Deze multi-inzetbare alleskunner maakt een geslaagd etentje moeiteloos gemakkelijk. 

bottom of page