top of page

Vintage Tapijten

Vintage tapijten en vloerkleden geven de finishing touch aan de ruimte en net dat extra beetje sfeer. Van een mooi vintage vloerkleed kun je jarenlang genieten. Kies jij voor prachtige natuurkleuren, felle trendy kleuren of ga je voor een hip Perzisch tapijt? 

Elke maand onze unieke nieuwe vondsten in jouw mailbox.

Gelukt! Je bent vanaf nu als eerste op de hoogte van onze nieuwste vintage vondsten!

vintage nieuwsbrief

Welk vintage tapijt past bij mij?

Vintage kleden zijn er in alle soorten en maten. Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment, zodat je het ideale tapijt kunt kiezen dat bij jouw interieur past. Wat dacht je van een groot Perzisch tapijt in roodtinten, of een rond kleed met een vrolijke retro print?

 

Naast vloerkleden, zijn vintage tafellopers ook een prachtige aanwinst. Door verschillende materialen te gebruiken in je interieur creëer je een warmte uitstraling, bijvoorbeeld door de loper op een vintage dressoir of tafel te leggen. 

Wat is een Perzisch tapijt?

Een Perzische tapijt is een handgemaakt tapijt, voornamelijk afkomstig uit Iran. Ze werden heel vroeger gezien als kunst items waar duizenden jaren lang tempels mee werden versiert. Je herkent de sierlijke kleden vaak aan de patronen die erin zijn verweven. De meeste tapijten worden gemaakt van wol, zijde en katoen. 

bottom of page