top of page
  • Mandy

De vijf vintage interieur musthaves van januari

In deze nieuwe rubriek laten we elke maand de mooiste vintage musthaves uit de webshop zien. Een mooi nieuw voornemen, toch?

  1. Rotan bijzettafel Ik start gelijk met een knaller van een item., want vintage rotan items van Rohé Noordwolde zijn hot! Deze versie is zo uniek, in alle jaren dat we het land afstruin naar de mooiste items zijn we nog nooit zo'n prachtige hartvormige rotan bijzettafel tegengekomen. Love it! Deze is ook nog eens in de aanbieding ;)

2. Perzisch tapijt

In deze koude dagen kun je maar beter de warmte in huis halen. Wij hebben wat extra vintage tapijten in huis gelegd. Sfeervol en lekker warm. Zoals dit roze exemplaar.

3. Gouden accessoires

Oud en goud. Met accessoires maak je je huis sfeervol en geef je het een eigen identiteit. Ik hou van goud, omdat het zo'n luxueuze uitstraling geeft. Zoals dit antieke gouden ornament. Zó mooi en helemaal uniek.


4. Retro verlichting

De donkere dagen vragen natuurlijk om verlichting. Hoe leuk is het om dat in de vorm van een retro lampje te doen? Dat maakt je toch helemaal vrolijk?


5. Vintage trolley

Een vintage trolley is perfect voor het uitstallen van jouw mooiste accessoires. Voor je plantenverzameling, als koffietafeltje of als bijzettafel. Wat zou jij ermee doen? Dit rotan exemplaar is onze grote trots. Wát een knapperd.Welk vintage item is volgens jou onmisbaar in jouw interieur?

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page