top of page
  • Foto van schrijverBarbara

Interieur styling project: Wachtkamer Fysio Barneveld

Een tijdje geleden liepen er twee fysiotherapeuten van Fysio Barneveld mijn winkel in Barneveld binnen. Ze gingen verhuizen naar een nieuw pand en wilden de wachtkamer inrichten. Geen standaard witte wachtkamer, maar een mix van moderne en vintage items. Daar kan ik natuurlijk goed bij helpen!

Inrichting wachtkamer Fysio Barneveld
Modern & vintage bij Fysio Barneveld

Stijl en wensen Samen met hen ben ik door onze winkel gelopen om een indruk te krijgen van hun stijl en hun wensen. Daaruit kwam naar voren dat ze verschillende comfortabele hoekjes wilde creëren in hun wachtruimte. Daarbij moest de inrichting zowel sfeervol als praktisch zijn, zodat het goed aansluit bij de behoeften van hun klanten. Een kleed kon bijvoorbeeld niet, want daar kunnen mensen over struikelen. Met een kop koffie zijn we rond de tafel gaan zitten en gaf ik ze advies over de inrichting. Vervolgens hebben we een hoek in de winkel ingericht met de items die bij hun wensen aansluiten. Dat gaf een goed beeld van hoe het er in de winkel uit zou gaan zien.


Het resultaat: vintage gecombineerd met modern Een paar weken later opende ze hun nieuwe locatie en ging ik langs met een bos bloemen om het eindresultaat te bekijken. De wachtkamer ziet er heerlijk warm comfortabel uit, precies zoals ze voor ogen hadden. In de inrichting zie je een mooi voorbeeld van hoe je nieuwe, moderne items combineert met unieke vintage items. Zo zie je op de foto’s een hoek met een comfortabele vintage fauteuil gecombineerd met moderne bijzettafeltjes en een vintage lamp. In een andere hoek staat een prachtige houten tafel die een speelse look krijgt door het te combineren met drie vintage stoelen in verschillende stijlen en kleuren. Ik vond het een leuk interieur styling project en het resultaat is fantastisch!


Zoek jij ook styling advies? Stuur dan een mailtje naar info@lefft.nl of bel naar 06 81 66 08 06. Ik help je graag!


Liefs, Barbara

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page