top of page

bezorgen & afhalen

Bezorgen


We versturen je online bestelling zo snel mogelijk. Omdat we verschillende filialen hebben en vaak slechts één item is, kan het een paar dagen duren voor je bestelling verstuurd wordt (wij moeten het namelijk eerst in het filiaal ophalen). Hoe snel jij de artikelen vervolgens in huis hebt is afhankelijk van de bezorgtijd van de bezorger. Het kan soms iets langer duren, omdat je bijvoorbeeld op de Waddeneilanden woont of er een feestdag tussen zit. Heb je haast en wil je je nieuwe item zo snel mogelijk in huis hebben? Neem dan even contact op via info@lefft.nl.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het artikel of de artikelen. Voor brievenbuspost wordt 3,95 euro gerekend. Voor grotere pakketen wordt 7,25 euro of 13,00 euro (vanaf 10 kg) gerekend. Breekbare producten die je toch verstuurd wilt hebben, worden verzekerd verstuurd en de kosten zijn 14,90 euro.

Afhalen


In onze webshop vind je producten die gekenmerkt zijn als 'afhaalproduct'. Dat betekent dat deze producten te groot of te breekbaar zijn om verzonden te worden met de reguliere Nederlands bezorgdiensten. In dat geval zijn er twee opties:

  1.  Je bestelt jouw artikelen online en haalt ze wanneer het jou uitkomt op in één van de Lefft winkels. Klik hier op te kijken waar je onze winkels vindt. 

  2. In overleg kunnen wij tegen extra kosten de producten die gemerkt zijn als 'afhaalproduct' thuisbezorgen. Neem hiervoor contact op via info@lefft.nl

Je kunt altijd al je producten ophalen in de winkels. Bestel je producten online en kies voor de optie 'ophalen in de winkel'. Geef bij je bestelling aan in welke winkel jij jouw items wilt ophalen. Wij zullen je laten weten vanaf wanneer je ze kunt ophalen. 

bottom of page