top of page

Relu

Meer categorieën:

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Onderaan pagina text

Relu meubelen tweedehands

Alle vintage kasten bij lefft zijn en tweedehands, ingekocht over de hele Benelux. Met vintage bedoelen wij dat de kasten dateren uit de jaren 40, jaren 50, jaren 60 of jaren 70. Elke vintage kast is uniek en neemt je mee terug in de tijd. Een vintage kast herken je aan zijn unieke kernmerken, verschillend per decennium.

 

Kasten uit de jaren 40 zijn kenmerken zich door een simpele look en door linoleum. Ze zijn vaak gemaakt van gebogen hout of van emaille. In de jaren 50 werden de kasten een stuk moderner. Er werd veel gebruik gemaakt van chroom en pastelkleuren. Vintage kasten uit de jaren 60 herken je aan het Scandinavisch hout en het design met strakke lijnen. Kasten uit de jaren 70 zijn een stuk vrolijker met grafische printen en natuurlijk hout zoals terracotta en rotan.

Over Pastoe

Pastoe is één van de bekendste vintage merken uit Nederland, opgericht door Frits Loeb in 1913. 

Als eerste op de hoogte bij nieuwe Pastoe meubels

Een vintage kast geeft elke ruimte in je woning enorm veel sfeer. Om echt een vintage sfeer te creeren in je woning kan je een vintage kast heel goed combineren met enkele andere vintage items. Denk bijvoorbeeld aan een Perzisch tapijt, West Germany vazen, of een paar schattige vintage beelden.

bottom of page