top of page

KLEDING INBRENGEN

Wil jij jouw kleding een tweede leven geven? Wij nemen het graag in ontvangst en verkopen het voor je! Want je kunt een ander heel blij maken met jouw lefftovers (get it?).

Bij Lefft kun je jouw kleding inleveren om door ons te laten verkopen. Wanneer wij jouw artikelen verkopen ontvang je 40% van de opbrengst. Om misverstanden te voorkomen, vinden wij het belangrijk om vooraf goede afspraken met elkaar te maken. Hieronder hebben we de belangrijkste huisregels beschreven. Met het inbrengen van jouw kleding gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met deze voorwaarden. Stel dus vooral je vragen!

 • 40% van de opbrengst - Via Lefft kun je jouw artikelen door ons laten verkopen. Na verkoop ontvang je 40% van de opbrengst. Na het aanleveren van je kleding ontvang je een mail met een klantnummer en een inlogcode. Hiermee kan je inloggen op de website en heb je online inzage in de verkoop van jouw goederen.
   

 • Selectie van kleding - De artikelen worden streng geselecteerd. Kleding moet gewassen en gestreken zijn. Ook moet het in de mode zijn en bij het seizoen passen. Artikelen die beschadigd zijn nemen wij niet in. Wij behouden het recht om artikelen, die om wat voor reden dan ook niet geschikt zijn, uit de voorraad te halen. Uiteraard informeren wij je hierover. 
   

 • Prijsbepaling - Ingebrachte artikelen worden door ons geprijsd en in de winkel gehangen onder vermelding van jouw klantnummer. We streven naar een zo hoog mogelijke/realistische prijs. In enkele gevallen kan het zijn dat wij een artikel afprijzen. Dat doen we bijvoorbeeld in het geval van een onherstelbare beschadiging die we bij de inbreng niet hebben gezien. 
   

 • Uitbetalen - Wanneer jouw ingebrachte artikelen worden verkocht, bouw je tegoed op. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om per bank uitbetaald te worden. De betaling vindt dan binnen 5 werkdagen plaats. We betalen je maximaal 1 keer per maand uit. Je kunt je tegoed ook in de winkel gebruiken.
   

 • Maximaal 10 artikelen - Je kunt per dag maximaal 10 artikelen per persoon inleveren, tenzij dit anders wordt aangegeven. 
   

 • Op eigen risico - We zijn erg zuinig op jouw spullen, maar het inbrengen van artikelen is wel op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigde, gestolen of zoekgeraakte artikelen en kunnen dit niet aan jou vergoeden. Ook zijn de artikelen niet verzekerd tegen brand- en waterschade. Duurdere merken zullen in een afsluitbare vitrinekast bewaard worden. 
   

 • Overgebleven kleding - De kleding hangt gemiddeld 2 maanden in de winkel. Niet verkochte kleding word gedoneerd aan een goed doel. Het is om praktische redenen niet mogelijk om de niet verkochte kleding weer op te halen. Een uitzondering zijn speciale of duurdere items, mits het van te voren is afgesproken.
   

 • Privacy - Bij het inbrengen van artikelen vragen wij jou om de volgende gegevens: je naam, e-mail en bankgegevens. Dit hebben wij nodig om contact met je op te nemen over je ingebrachte artikelen en uitbetaling van je tegoed. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze nooit delen met derden. 

IMG_6986.jpg

Zomerkleding vanaf maart

Winterkleding vanaf augustus

Wat nemen we wel in?

- Schone en gestreken kleding

- Dames en heren

- Bijna alle merken, van H&M tot 

duurdere merken zoals Gucci en Prada

- Broeken, jurken, schoenen, jassen, etc.. 

- Ook accessoires, zoals tassen en

riemen en in de zomer ook zonnebrillen

Kleding inbrengen?

Graag! Je kunt zonder afspraak langskomen in onze winkel. Het liefst uiterlijk een uur voor sluitingstijd. Wij controleren dan jouw spullen en maken een nieuw klantnummer voor je aan. 

Wat nemen we niet in?

- Beschadigde kleding

- Kleding dat uit de mode is of niet

bij het aankomende seizoen past

- Baby en jonge kinderkleding

bottom of page